Skip to main content

3 July 2019

Pas afgestudeerd als zorgverlener? Wij helpen je op weg!

Je bent afgestudeerd: proficiat! Het begin van een nieuw avontuur!

Of je nu afgestudeerd bent of langer verder studeert, in beide gevallen kan je op Curalia rekenen om je te helpen. Aan de slag als jobstudent, als zelfstandige of bediende zorgverlener, … wij weten er alles van! Als je je het eerste jaar aansluit bij Curalia, dan krijg je van ons een heleboel verzekeringen gratis. Surf daarvoor naar onderstaande sites!

Onze websites

Praktische informatie om je specialisatie te beginnen, je carrière te beginnen of (als jobstudent) aan de slag te gaan als afgestudeerde apotheker vind je op www.ikbenapotheker.be. Kinesitherapeuten kunnen terecht op www.ikbenkine.be en artsen op www.ikbenarts.be. Deze websites worden constant door ons geüpdatet en je vindt hier dus altijd de meest recente informatie terug.
Liever een face-to-face met een expert? Maak een persoonlijke, vrijblijvende en gratis afspraak met jouw raadgever.

raadgever

Andere paramedische beroepen

Niet afgestudeerd als apotheker, kinesitherapeut of arts maar wel zorgverlener? Voor jou hebben we (nog!) geen speciaal aan jouw beroep toegewijde website. Maar we weten wel wat je nodig hebt op het gebied van pensioen en verzekeringen en bieden ook oplossingen op maat voor jou! Aarzel niet een persoonlijke, vrijblijvende en gratis afspraak te maken met de raadgever van jouw regio of selecteer bovenaan je beroep als zorgverlener en ontdek welke diensten we jou kunnen aanbieden.

Bezoek zeker ook eens onze Facebook pagina Start@Curalia voor alle laatste nieuwtjes!
 

Gerelateerd nieuws