Skip to main content
16 November 2018

Aanvullend pensioen: storten voor 25 december, wat is het voordeel?

Als zelfstandige is een storting uitvoeren op uw aanvullend pensioencontract fiscaal interessant aangezien u hiermee tot 54% van het gestorte bedrag kunt recupereren via uw belastingaangifte.

Lees meer
16 November 2018

Bereken hoeveel u kunt verdienen door op uw aanvullend pensioen contract te storten!

Het einde van het jaar is in zicht. Misschien vraagt u zich af wat u dit jaar nog kunt doen om te genieten van fiscaal voordeel. Een storting doen op uw aanvullend pensioencontract blijft de meest interessante oplossing voor u als zorgverlener: u recupereert immers tot 54% via uw belastingaangifte. U denkt misschien “maar dit is in mijn situatie niet mogelijk”?

Lees meer
16 November 2018

Brandstoffen veranderen van naam: voortaan tankt u E5 of B7

Om het voor consumenten makkelijker te maken om de juiste brandstof te vinden voor hun wagen overal in Europa, worden de brandstofetiketten sinds 1 oktober dit jaar in de hele EU geharmoniseerd. Voortaan tankt u E5 of B7.

Lees meer
30 Oktober 2018

Pensioensparen: € 960 of € 1.230?

Het maximaal aftrekbaar bedrag voor pensioensparen is gestegen van € 960 naar € 1.230. Maar indien u besluit om meer dan € 960 te storten, wijzigt het fiscaal voordeel van 30% naar 25%.

Lees meer
30 Oktober 2018

Heeft u een BA gezin (familiale) verzekering? Dan geniet u ook van de uitbreiding die deze verzekering aanbiedt

Wist u dat wanneer u een verzekering BA gezin afsluit bij Curalia, u ook geniet van enkele uitbreidingen die bij deze verzekering horen? Zo is er bijvoorbeeld de fietsbijstand of de mogelijkheid om drones te laten verzekeren.

Lees meer