Na de Belgische Staatsbon: investeer in de toekomst met Invest 23

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Eerder deze maand verviel de fiscaal aantrekkelijke Belgische staatsbon, waarbij meer dan 22 miljard euro vrijkwam op de rekeningen van Belgische spaarders. De staatsbon bood een aantrekkelijk rendement voor spaarders, maar nu dit geld is vrijgekomen, staan beleggers voor een nieuwe keuze. De Belgische overheid heeft inmiddels een nieuwe staatsbon gelanceerd, maar zonder dezelfde fiscale voordelen van de vorige. Hierdoor kijken veel beleggers verder en overwegen ze alternatieven met een hoger potentieel rendement.

Wat zijn de alternatieven?

Omdat de nieuwe staatsbonnen een minder interessant rendement kunnen bieden, zijn er andere mogelijkheden die meer flexibiliteit en potentieel rendement geven. Veel banken en verzekeraars hebben hun producten aantrekkelijker gemaakt om beleggers aan te trekken. Termijnrekeningen, kasbons, spaarverzekeringen en zelfs obligaties worden vaak genoemd als alternatieven. 

Maar wat als je meer rendement wilt behalen?

Ontdek Invest 23: De flexibele, rendementsgerichte beleggingsverzekering

Voor beleggers die op zoek zijn naar een flexibel product dat meegroeit met de marktomstandigheden, biedt Curalia met Invest 23 een interessant alternatief voor de staatsbon​. Deze tak 23-levensverzekering, naar Belgisch recht onderschreven bij Baloise*, combineert een levensverzekering met beleggingsmogelijkheden in diverse fondsen, afgestemd op je risicoprofiel. Dit geeft je de kans om in te spelen op de evolutie van de markten met een potentieel hoger rendement, afhankelijk van de prestaties van de fondsen.

Voordelen van Invest 23:

  • Beleggingen op maat: Met de keuze uit vier profielfondsen en vijf themafondsen kun je je investering afstemmen op je persoonlijke voorkeuren en beleggingsdoelstellingen​.
  • Flexibiliteit: In tegenstelling tot staatsbons die vastzitten tot de vervaldatum, biedt Invest 23 de mogelijkheid om op elk moment je investering af te kopen, met degressieve uitstapkosten gedurende de eerste drie jaar.
  • Geen garantie, wel potentieel hoger rendement: Waar de staatsbon een vast rendement biedt, kun je met Invest 23 profiteren van een variabel rendement dat varieert naargelang de prestaties van de markten.
calculator

Waarom kiezen voor Invest 23?

Voor wie op zoek is naar meer rendement met flexibiliteit en aanpasbare beleggingsmogelijkheden, is Invest 23 een uitmuntende keuze. Door te investeren in fondsen beheerd door professionele spelers zoals BlackRock, kun je profiteren van wereldwijde trends en sectoren die groeipotentieel bieden. Bovendien is het minimale instapberdag tijdens onderschrijving slechts €1.000, met extra stortingen vanaf €50, wat het product toegankelijk maakt voor een breed publiek​.

Speciaal aanbod: Wij betalen nu tijdelijk de premietaks van 2% op stortingen van minimum €15.000 terug! Let op, deze actie is slechts beperkt geldig. Profiteer snel!

Stap nu over naar Invest 23

Het geld dat vrijkomt van de staatsbons biedt een unieke kans om je belegging te diversifiëren en mogelijk meer rendement te behalen. Met Invest 23 kun je gebruik maken van de flexibiliteit en het potentieel van de financiële markten, terwijl je nog steeds geniet van de voordelen van een levensverzekering. Bovendien krijg je tijdelijk de premietaks van 2% op stortingen van minimum €15.000 terug. Neem vandaag nog contact op met de raadgever uit jouw regio en ontdek hoe Invest 23 jouw financiële toekomst kan verbeteren.

* Je kan de algemene voorwaarden en de KID raadplegen op www.curalia.be

** De waarde (of koers) van tak23-fondsen is onderhevig aan marktschommelingen door diverse economische evoluties. De koers kan daardoor stijgen of dalen ten opzichte van de koers die van toepassing was op het moment dat je je geld belegde. Je kunt dus een winst of een verlies realiseren bij de verkoop van je tak23-fonds. Als verzekeringnemer draag je zelf het financiële risico dat hieraan verbonden is.

Tak23-fondsen en hun onderliggende fondsen zijn ook onderhevig aan risico’s verbonden aan hun doel, hun samenstelling en aan de beleggingsstrategie van de fondsbeheerder. Hierdoor bestaat het risico dat het beheer, ondanks de professionele deskundigheid van de fondsbeheerder, niet steeds het verwachte resultaat oplevert.

Bron: www.tijd.be