Beleef een zorgeloze zomer dankzij een HospiNova-hospitalisatieverzekering

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Een hospitalisatieverzekering is een cruciale verzekering voor iedereen die zich wil beschermen tegen onvoorziene medische omstandigheden. In het ziekenhuis opgenomen worden is al erg genoeg, maar het is nog erger als het uw financiële situatie onder druk zet!
Of u nu jong of oud bent: bescherm uzelf tegen de financiële gevolgen van een ziekenhuisopname door te kiezen voor HospiNova, onze hospitalisatieverzekering met uitgebreide dekking en financiële voordelen.

Waarom kiezen voor HospiNova?

HospiNova is onze collectieve hospitalisatieverzekering. Ze dekt de kosten verbonden aan een ziekenhuisopname en geeft de verzekerden financiële gemoedsrust. 

Sterke punten:

  1. Financiële voordelen: De collectieve verzekering HospiNova biedt aanzienlijk lagere tarieven dan een individuele hospitalisatieverzekering. En hoewel de tarieven op 1 juli zijn gestegen (in lijn met de medische index voor ziekenhuisrekeningen van privékamers), blijft de collectieve optie van Curalia een kostenefficiënte oplossing.
  2. Toegankelijkheid: Om HospiNova te onderschrijven, hebt u enkel een levensverzekering bij Curalia nodig. Dankzij deze eenvoudige voorwaarde kan een brede waaier van leden genieten van onze hospitalisatieverzekering.
  3. Uitgebreide dekking en aantrekkelijke voordelen: HospiNova dekt de kosten van een ziekenhuisopname, ongeacht het ziekenhuis, de arts of de kamer die u kiest. De verzekering voorziet in een onbeperkte terugbetaling van de diensten die door het ziekenfonds worden gedekt. In de meeste gevallen wordt uw ziekenhuisopname dus volledig terugbetaald... en last but not least hoeft u vooraf geen medische vragenlijst in te vullen, wat het proces om gedekt te worden, versnelt en vereenvoudigt.
hospinova

Gemakkelijk en eenvoudig met DKV Medi-Card®

Curalia dekt niet alleen uw hospitalisatiekosten, maar vereenvoudigt ook de procedure voor u. Hospinova werkt met DKV Medi-Card®, wat u veel administratieve rompslomp (zoals aanbetalingen of facturen) bij erkende ziekenhuizen bespaart. Bovendien is de verzekering geldig in alle Europese landen.

Collectief en voordelig!

Met HospiNova streven we ernaar u een uitgebreide ziekenhuisdekking aan te bieden. We dekken niet alleen de kosten van uw ziekenhuisopname, maar geven u ook vrije keuze van ziekenhuis en kamer. Door de administratieve rompslomp met DKV Medi-Card® te vermijden, zorgen we voor een stressvrije ervaring. 

U profiteert van financiële rust en optimale zorg, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is: uw gezondheid en uw herstel.

Bij Curalia is uw welzijn onze prioriteit.

Neem voor meer informatie, om u aan te melden of voor een vrijblijvende offerte contact op met ons team. 

Lees hier meer over HospiNova­