Skip to main content

5 June 2019

Sluit nu uw reisverzekering af en krijg één maand gratis!

De zomer komt eraan en dat betekent dat vele mensen naar goede gewoonte op reis vertrekken.

Of u nu naar het Zuiden van Frankrijk trekt of een verre vakantie naar Bali heeft geboekt, in beide gevallen is het aan te raden om een reisverzekering af te sluiten. En daar wacht u best niet te lang mee, want als u een contract voor een jaar afsluit voor 30 juni, krijgt u één maand gratis!*

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Indien u in het buitenland iets overkomt, zijn de gevolgen vaak zeer vervelend en duur. Want wie betaalt voor de repatriëring van u en uw familie? En hoe komt uw wagen weer thuis als u niet meer kunt rijden?

Curalia biedt u een reisbijstandsverzekering die een tussenkomst garandeert bij een onvoorziene gebeurtenis in het buitenland (Europa of in de wereld) of bij panne met uw voertuig, zelfs in België. Medische kosten, autopech, repatriëring… één telefoontje volstaat om alles te regelen.

Vertrek met een gerust gemoed op reis en sluit een verzekering af op maat. Met de huidige actie kan dat al vanaf €50,42 per jaar voor de basisdekking!** Wij helpen u graag telefonisch (02/735.80.55) of per mail (info@curalia.be) verder. Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier invullen of simpelweg de chat op de startpagina gebruiken.

 

* Dit aanbod is geldig op de eerste 20.000 bijstandscontracten die bij Europe Assistance worden afgesloten
** De maand gratis is inbegrepen in deze prijs

Gerelateerd nieuws