Doe een storting en betaal minder belastingen!

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Als zelfstandige is een storting uitvoeren op uw aanvullend pensioencontract fiscaal interessant aangezien u hiermee tot 54% van het gestorte bedrag kunt recupereren via uw belastingaangifte. Zo kunt u bij een storting van het maximaal fiscaal aftrekbare bedrag op uw VAPZ tot wel €2.000 teruggestort krijgen door de fiscus!

Als bediende kunt u storten op uw pensioenspaarcontract (link naar pensioensparen op website ‘anderen’) of individuele levensverzekering (link naar individuele levensverzekering op website ‘anderen’) en 30% van uw storting recupereren.

Wenst u hier van te genieten? Zorg dan dat uw storting voor 25 december op onze rekening (zie onderaan) komt, ook indien uw contract nog niet in orde zou zijn of indien u nog geen contract bij Curalia heeft. Wij zorgen voor de rest. Aarzel niet om contact met ons te nemen via info@curalia.be of op 02/735.80.55.

Bereken hoeveel belastingsvoordeel u geniet met deze calculator

Zorg ervoor dat het bedrag voor 30 december op dit rekeningnummer staat: BE47 3100 2364 8080, bij voorkeur via instantoverschrijving.

Aarzel niet om ons te contacteren via info@curalia.be of te bellen naar 02/735.80.55. Wij staan tot uw beschikking en beantwoorden al uw vragen via telefoon of e-mail.