Bescherm uw onderneming tegen hackers met Cyber Protection!

Deel
FacebookLinkedInInstagram
Deze week bleek nog maar eens hoe belangrijk het is om uw persoonlijke informatie en die van uw onderneming te beschermen tegen hackers.

In Zaventem werd namelijk de hoofdzetel van Asco virtueel gegijzeld door een cyberaanval met ransomsoftware. Dat is een stukje software die de hackers op de server van de onderneming plaatsten om toegang tot alle informatie te blokkeren. De term ‘ransom’ verklapt het doel achter deze actie meteen: het eisen van losgeld. Maar zelfs als u hen dit geld geeft, is er geen garantie dat u uw informatie terugkrijgt. 


Om apothekers tegen dit soort praktijken te beschermen, ontwikkelde Curalia een speciale verzekering: Cyber Protection. Want zelfs al bent u volledig beschermd, dan nog bestaat de kans dat een dergelijke aanval u en uw onderneming een hoop geld kost. Cyber Protection van Curalia bestaat uit 6 dekkingen tegen de cyberrisico’s die uw apotheek loopt, zoals bijvoorbeeld aantasting van gegevens en programma’s en poging tot cyberafpersing. Daarnaast is er een zevende optionele dekking mogelijk die het omzetverlies veroorzaakt door de onbeschikbaarheid van het informaticasysteem van uw apotheek dekt!

Kom meer te weten over dit product en surf naar onze website voor gedetailleerde informatie. Daar kunt u een offerteaanvraag invullen. Voor meer informatie kunt u ons ook bellen op 02/735.80.55 of mailen naar info@curalia.be. Neem geen risico en sluit vandaag nog een Cyber Protection-verzekering af.