Skip to main content

5 June 2019

5 tips om uw bagage slim in te pakken

U heeft het ongetwijfeld al meegemaakt: bij het inpakken van uw bagage merkt u dat uw valies veel sneller vol zit dan u zelf zou willen.

Grotere bagage is vaak vervelend en tijdens vliegreizen ook een pak duurder. Dus wat is dan de oplossing? Inderdaad: efficiënt inpakken. Met onderstaande tips komt u nooit meer in de problemen. Graag gedaan!

1.       Neem harde beslissingen: beslis wat u wel en niet zal meenemen. Wat hebt u echt nodig? Moet u per se drie keer per dag een nieuwe T-shirt aandoen of overleeft u ook twee dagen met hetzelfde kledingstuk? Ligt u vaak aan het strand/zwembad en heeft u dus minder kleren nodig?

2.     Voor bovenstaande tip kan het ook handig zijn om vooraf een lijst te maken en daarna kledingstukken te schrappen! Een andere manier is alles samenleggen op bed en een selectie maken.

3.       Volg het ‘Mix & Match-principe’: kies uw kledingstukken strategisch uit zodat dat u verschillende outfits en kledingstukken met elkaar kan combineren!

4.       Trek uw zwaarste kleding/schoenen onderweg aan. Dit is een heel handig trucje dat vaak het verschil betekent tussen een koffer die wel of niet dicht kan. Het vermindert ook het gewicht van uw bagage, wat dan weer interessant is tijdens vliegreizen.

5.       En dan… rollen maar! Dit is wellicht de tip die het meeste plaats kan besparen in uw valies. Als u uw kleren oprolt, kan er echt meer in dan wanneer u ze zou opvouwen. Extra voordeel: er komen geen kreuken in!

Gerelateerd nieuws