Skip to main content

CuraliaSafe

Een ongeluk schuilt in een klein hoekje, maar kan grote gevolgen hebben. De verzekering CuraliaSafe beschermt u tegen de financiële gevolgen van een ongeval, zowel in het beroeps- als privéleven. Zeg nu zelf: welke verzekering biedt u €2.100 tijdens uw tijdelijke ongeschiktheid?

U bent sportief en u maakt een lelijke val? U bent klusser en... uw duim was waar u dacht dat de spijker zou zijn? Of u heeft gewoon pech? Een ongeluk kan hoge medische kosten met zich meebrengen en inkomstenverlies omdat u niet kan werken en de wettelijke vergoedingen voor zelfstandigen beperkt zijn. 

Om u tegen deze ongelukken te beschermen, kunt u beroep doen op de verzekering CuraliaSafeDe financiële gevolgen van een ongeval, zowel in het beroeps- als privéleven zijn verzekerd.

Een kort overzicht van de verzekerde waarborgen en kapitalen:

Overlijden: €30.000
 Blijvende invaliditeit: €120.000 (basis barema IPT (para-)medisch)
 Tijdelijke ongeschiktheid: €2.100 per maand(!) (= €70/dag) - betaalbaar gedurende 365 dagen met een wachttijd van 30 dagen
 Behandelingskosten: €2.500

Deze verzekering afsluiten is doodeenvoudig: u vult simpelweg dit online formulier of dit offline voorstel in (en stuurt het naar ons)

Jaarpremie inclusief taksen en kosten: €260 (taksen 9.25%)

Sluit hier een CuraliaSafe verzekering af!