Skip to main content

40ste congres van Vlaamse Vereniging voor Logopedisten (VVL)

Datum Friday 22 March Friday, 15th March 2019
Organisator Vlaamse Vereniging voor Logopedisten (VVL)
Startuur vanaf 08:00
Locatie Gent International Convention Center (ICC)
Van Rysselberghedreef 2
9000 Gent

Op 22 maart 2019 organiseert de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten (VVL) voor de 40ste keer haar jaarlijkse congres. De bedoeling van het congres is zoals elk jaar om bijscholing en netwerking met elkaar te combineren. 

In de voormiddag vinden heel wat voordrachten plaats die het volledige logopedische werkveld zullen behandelen. Er zal heel wat informatie over uiteenlopende onderwerpen binnen het logopedische werkveld verspreid worden. Natuurlijk hebben deelnemers ook de mogelijkheid in te pikken op de presentatoren en hen vragen te stellen.

Na een welverdiende middagpauze kunnen deelnemers naast verdere presentaties ook langs de verschillende bedrijfsstanden passeren om te netwerken.  Bart Van Waeyenberghe en Franki Sarens zullen hier met een standje van Curalia te vinden zijn. Voor allerlei informatie over het beroep van logopedist en wat daar allemaal bij komt kijken, kan je bij hen terecht. Ze begeleiden je van A tot Z. 

Je hoort het, het 40ste congres van de VVL is de place to be voor iedere (toekomstige) logopedist om bij te leren over het werkveld en nieuwe mensen te leren kennen! En natuurlijk is er naast bijleren ook plaats voor een (klein) feestje!